Fredberg

235.00

De bestemming voor avonturiers, levensgenieters, natuurliefhebbers en reizigers die graag oog in oog staan met dieren. We nemen je mee naar een plek die we hebben herontdekt, waar je de absolute schoonheid van Suriname zal ervaren. Je wandelt door het ongerepte oerwoud en slaapt op de top van de berg. Beleef de magie van de Fredberg!

Description

Alle maaltijden inbegrepen
Prijs inclusief transport per bus/boot
Inclusief gids
Overnachting: hangmat
Inclusief kosten natuurbehoud
Souvenirs voor eigen rekening

Programma - 3 Dagen

Dag 1

Paramaribo - Fredberg

Je stapt in de auto richting de ongerepte jungle en zal onderweg, afhankelijk van het aantal tussenstops, er ongeveer 4 uur overdoen. Je komt eerst aan in het basiskamp waar je tijd hebt om even te zwemmen en te eten. Trek je jungle kleding aan, want het is tijd om de Fredberg te trotseren. Je loopt in ongeveer 3 á 4 uur door de ongerepte jungle, voordat je de bergtop bereikt. Het is een tocht die voor eenieder in normale conditie heel goed te doen is. Aangekomen op de top van de berg is het genieten geblazen. Het uitzicht is prachtig en met een douche en keuken zijn de broodnodige faciliteiten voor een goede nacht ook aanwezig. Geniet van de zonsondergang en de sterrenhemel op de top van de berg, voordat je gaat slapen op deze bijzondere plek.
Dag 2

Basiskamp - Zintete

Spring vandaag vroeg uit je hangmat voor één van de mooiste zonsopkomsten in Suriname. Vanaf boven zie je als het ware de jungle ontwaken, met het geluid van de brulapen en mooie vogels, zoals ara's die voorbij vliegen. Er wordt door de kok gezorgd voor een goed en stevig ontbijt, zodat je deze dag weer met genoeg energie tegemoet kan gaan. Vandaag ga je de jungle nog beter ontdekken. Jouw gids neemt je via de andere kant van de berg mee richting de zeldzame oranje rotshanen en wie weet spot je nog een hoop apensoorten onderweg. Je komt na de jungletocht weer terecht in het basiskamp, waar het tijd is om lekker te ontspannen. Er staat een uitgebreide lunch klaar met ijskoude drankjes. Vanavond slaap je in een comfortabel bed en heb je de hangmat niet meer nodig. Er kan worden gevist, gevaren, en met hoog water kan je zelfs met een heuse tarzanswing het water in duiken. In de avond trek je er nog een keer op uit met een gids om de nachtdieren te spotten. De avond wordt vaak afgesloten rondom het kampvuur.
Dag 3

Fredberg - Paramaribo

Krijg je geen genoeg van de jungle? Dan kan je opnieuw met jouw gids erop uit trekken om nog meer dieren te zien. Heb je de behoefte om gewoon nog lekker te zwemmen en te zonnen op de laatste dag? Dan is hier ook zeker ruimte voor. Na de lunch is het tijd om de spullen te pakken om weer richting Paramaribo te rijden.
In geval van de 4-daagse tour

Overnachten in grotten

In het geval van de 4-daagse variant slaap je de 2e nacht in een back-to-basic kamp in ontdekte grotten midden in de ongerepte jungle! De 3e en laatste nacht slaap je in het basiskamp (bed). Op dag 4 is het tijd om terug te keren richting Paramaribo nadat je de ochtend de tijd hebt gehad om te vissen, zwemmen, hangmatteren, en te relaxen.

Voor deze tour gelden er vaste tarieven per persoon. Tevens zijn er verschillende tarieven voor studenten/stagiaires en toeristen. Deze tarieven zijn bepaald door de exclusieve uitvoerder van tours naar deze bestemming, niet door Life In #Su.

Tarief student/stagiair 3 dagen: €210,-
4 dagen: €260,-
Tarief toerist 3 dagen: €235,-
4 dagen: €295,-
Bird watching (Special) Op aanvraag!

Meer weten over deze tour?

Contact Skype

lifeinsu

Phone

+597 7707985 // +316 37370281

Email

info@lifeinsu.nl

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Fredberg”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like…