Peperpot Natuurpark

WILDLIFE BY NIGHT!

Ben je een wildlife liefhebber en sta je het liefst oog in oog met de meest bijzondere dieren en insecten? Dan biedt onze avondtour zeker uitkomst! Samen met onze beste wildlife gidsen van Suriname laten we je kennis maken met de mooiste dieren en insecten op een steenworp afstand van Paramaribo!

TIP: Zorg voor een goede hoofdlamp met eventueel extra batterijen om niks te missen!

Peperpot Natuurpark is ook te boeken als tour overdag in combinatie met openluchtmuseum Nieuw Amsterdam. Informeer naar de mogelijkheden!

Vanaf 35,- per persoon

Elke dag mogelijk (Minimaal 1 persoon)

Volledig verzorgd

19:00 - 00:00 uur (Heen- en terugreis per auto 60 minuten totaal)

PARAMARIBO - COMMEWIJNE

Ben je een wildlife liefhebber en sta je het liefst oog in oog met de meest bijzondere dieren en insecten? Dan biedt onze avondtour zeker uitkomst! Samen met onze beste wildlife gidsen van Suriname vertrek je met de auto rond 19:00 uur vanuit Paramaribo richting Peperpot. Dit natuurpark ligt in het district Commewijne net aan de andere kant van de bekende Jules Wijdenbosch Brug.
Na ongeveer een half uur komen we aan in het park en kan het avontuur beginnen! Na een korte introductie begin je aan je wandeling waarin je van alles kunt tegenkomen! Oren open, ogen open, neus open, en kijk uit waar je loopt want wildlife is er overal!
Na een wandeling die zo’n 4 tot 5 uren in beslag neemt, rijden we weer terug naar Paramaribo. Vertrek en aankomst is altijd van- en naar het centrum van Paramaribo tenzij anders aangegeven ten tijde van bevestiging van deze tour.

INFORMATIE

– Goede, dichte (wandel)schoenen voor de wandeltocht die vies mogen worden. Tijdens de auto rit heen- en terug kunt u wél slippers aan voor uw gemak
– Kledingadvies tijdens de wandeling: lange broek + lange mouw t-shirt
– Anti-muggen lotion

– Een kleinere rugzak voor de wandeltocht voor het meenemen van snacks/water
– Handdoek in geval van regen
– Droge kleding mocht je je willen omkleden voor de terugreis
– Poncho

– Camera + reserve batterij
– Hoofdlamp + eventuele reserve batterij. Een hoofdlamp verbetert het gemak op het spotten van dieren in verband met reflecterende ogen

– Transport van- en naar Natuurpark Peperpot van- en naar het centrum van Paramaribo, tenzij anders aangegeven ten tijde van boeking
– Gids(en)
– Entree Natuurpark
– Kosten Natuurbehoud
– Snack na de wandeling, water
– Lokale activiteiten zoals genoemd in het programma

01 persoon €95,-
02 personen €60,-
03 personen €45,-
04 personen of meer €35,-

 

Informeer naar onze tarieven voor ingezetenen

  • Wat kan je spotten?
    Regelmatig: Luiaards, slangen, kikkers, padden, uilen, uilnachtzwaluwen, spinnen.
    Af en toe: Rolstaartbeer, kaaiman, boomstekelvarken.
    Zeldzaam: Boommiereneter, capybara, katachtigen.
  • Tussen 00:00 uur en 01:00 uur ben je normaal gesproken weer terug in Paramaribo

DEZE TOUR GELIJK RESERVEREN?

VUL HET FORMULIER IN

Elke boeking zal ons team persoonlijk per mail bevestigen. Indien deze tour niet mogelijk is op gewenste datum, kijken wij gezamenlijk naar een andere mogelijkheid. Pas ná dat de gewenste tour(s) door ons bevestigd is/zijn, zal er een factuur worden verstuurd. De betalingstermijn(en) staan op de factuur vermeld.

CONTACT

+597 8874023 // +316 37370281

info@lifeinsu.nl

Afspraken mogelijk na overleg. Wij komen graag bij u langs!

jan2n2
jan2n2
20/02/2020
Het team van Life in #Su is heel behulpzaam en denkt goed mee. Van ons wensenlijstje wisten zij een prachtige vakantie samen te stellen. En toen door een ongeluk het tijdelijk niet zo goed ging met met een van ons, belden ze regelmatig en kwam de eigenaar zelfs een aantal malen langs. Ik kan iedereen Life in #Su aanbevelen.
Bastiaan v
Bastiaan v
19/02/2020
Prachtige trip naar naar Voltzberg en Raleighvallen onder goede begeleiding. Tot in de puntjes verzorgd door de organisatie (reis, catering, animatie, beklimmen Voltzberg en bezoek Raleighvallen). Als je echt iets avontuurlijks wilt doen en je wilt iets zien van Suriname dan is deze trip een echte aanrader.
aheesakkers
aheesakkers
19/02/2020
Life in #Su hecht duidelijk aan prettig contact, houdt de vinger aan de pols tijdens de reis, denkt mee.
Hannacuperus
Hannacuperus
12/10/2019
Gisteren zijn we via life in su op safari tour geweest. Dit was echt nog leuker, interessanter en leerzamer dan we hadden bedacht. De gids was ontzettend kundig, hij heeft ons ontzettend veel geleerd over de flora en fauna van Suriname. De gids had bovendien veel oog voor zn gasten en dat merkte je aan alles. Deze tour is zeker een aanrader en een mooie combinatie tussen avontuur (scheuren over de savanne en door de jungle) en natuur en kennisoverdracht!!
brytje
brytje
12/10/2019
Samen met lifeinsu gekeken naar de beste optie na dat onze tour (bij een andere organisatie) niet meer door ging! Hier hebben de gidsen verstand van de jungle, hun tour maar hebben ze vooral oog voor jou. Wanneer we onze camera pakte stopte/of reed onze gids gelijk langzamer. Het was een geweldige tour! Zeker een aanrader.
Geef in het laatste veld de verdeling aan
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden. (Voor de voorwaarden zie Contact > Algemene Voorwaarden)