Dolfijnen/Plantage Tour

Aanrader!

Tijdens deze tour ben je een hele dag weg: lekker wandelen en cultuur snuiven over een plantage, varen op de Suriname Rivier, en heerlijk uitwaaien op het strand genietend van de ondergaande zon aan de horizon! – Dolfijnen spotten (100% GARANTIE!) – Bezoek aan plantage Rust en Werk – Kaaiman vasthouden – Onder voorbehoud een strandwandeling op Braamspunt. Deze tour vertrekt om 13:00 uur/14:00 uur vanaf de steiger van Leonsberg, de opstap plaats voor vaartochten te Paramaribo noord. Omstreeks 19:00 uur ben je weer aan wal.

Informeer naar onze tarieven en beschikbaarheid

Elke dag mogelijk (Minimaal 4 personen)

Vertrek vanaf Leonsberg te Paramaribo noord (Eigen gelegenheid)

Commewijne

Bij deze tour dient u op eigen gelegenheid van- en naar Leonsberg te komen. Dit is gelegen te Paramaribo noord en de plek waar de boten kunnen aanmeren.
Vanaf hier varen we richting een nog actieve plantage waar u een rondleiding krijgt door een lokale bewoner die daar is opgegroeid. Er zal u veel verteld worden over de koloniale geschiedenis van Suriname met in het bijzonder de manier waarop de plantages gebruikt werden. Tijdens deze rondleiding is het ook mogelijk om een échte kaaiman vast te houden, kennis te maken met de landschildpad, zal u een verse kokosnoot nuttigen, en zal de rondleiding afgesloten worden met een vers bereide maaltijd.
Na dit bezoek is het tijd om dolfijnen te spotten! De gids zal u van alles vertellen over deze mooie wezens. Uiteraard mag u allerlei vragen stellen.

INFORMATIE

– Comfortabele wandelschoenen/slippers/gympen
– Hoed/pet
– Poncho
– Zonnebrand
– Camera
– Eventueel waterdichte hoes voor je camera/telefoon

– Transport (Enkel boot; u dient op eigen gelegenheid van en naar Leonsberg te komen)
– Gids(en)
– Warme maaltijd
– Bijdrage natuurbehoud

– Snacks, fruit, water, fris, sap/limonade
– Activiteiten zoals genoemd in het programma

Informeer naar onze actuele tarieven

  • Wij bieden 100% garantie op het spotten van dolfijnen. Geen dolfijnen gezien = 50% restitutie. Enkel van toepassing op tours die volledig in eigen beheer zijn. Wij kunnen geen garantie geven wanneer deze tour uitgevoerd wordt door een collega tour operator.
  • Life In #Su is begaan met de lokale bewoners van de plantage en doneert daarom bij iedere tour een gedeelte van de opbrengst aan lokale initiatieven. Zo hebben wij bijgedragen aan verzorging van zwerfdieren, de bouw van een school, en een medische kliniek. Extra donaties zijn altijd welkom en niet verplicht. Deze kunt u ter plekke persoonlijk doen.

DEZE TOUR GELIJK RESERVEREN?

Vul het formulier in!

Elke boeking zal ons team persoonlijk per mail bevestigen. Indien deze tour niet mogelijk is op gewenste datum, kijken wij gezamenlijk naar een andere mogelijkheid. Pas ná dat de gewenste tour(s) door ons bevestigd is/zijn, zal er een factuur worden verstuurd. De betalingstermijn(en) staan op de factuur vermeld.

CONTACT

+597 8874023 // +316 37370281

info@lifeinsu.nl

Afspraken mogelijk na overleg. Wij komen graag bij u langs!

jan2n2
jan2n2
20/02/2020
Het team van Life in #Su is heel behulpzaam en denkt goed mee. Van ons wensenlijstje wisten zij een prachtige vakantie samen te stellen. En toen door een ongeluk het tijdelijk niet zo goed ging met met een van ons, belden ze regelmatig en kwam de eigenaar zelfs een aantal malen langs. Ik kan iedereen Life in #Su aanbevelen.
Bastiaan v
Bastiaan v
19/02/2020
Prachtige trip naar naar Voltzberg en Raleighvallen onder goede begeleiding. Tot in de puntjes verzorgd door de organisatie (reis, catering, animatie, beklimmen Voltzberg en bezoek Raleighvallen). Als je echt iets avontuurlijks wilt doen en je wilt iets zien van Suriname dan is deze trip een echte aanrader.
aheesakkers
aheesakkers
19/02/2020
Life in #Su hecht duidelijk aan prettig contact, houdt de vinger aan de pols tijdens de reis, denkt mee.
Hannacuperus
Hannacuperus
12/10/2019
Gisteren zijn we via life in su op safari tour geweest. Dit was echt nog leuker, interessanter en leerzamer dan we hadden bedacht. De gids was ontzettend kundig, hij heeft ons ontzettend veel geleerd over de flora en fauna van Suriname. De gids had bovendien veel oog voor zn gasten en dat merkte je aan alles. Deze tour is zeker een aanrader en een mooie combinatie tussen avontuur (scheuren over de savanne en door de jungle) en natuur en kennisoverdracht!!
brytje
brytje
12/10/2019
Samen met lifeinsu gekeken naar de beste optie na dat onze tour (bij een andere organisatie) niet meer door ging! Hier hebben de gidsen verstand van de jungle, hun tour maar hebben ze vooral oog voor jou. Wanneer we onze camera pakte stopte/of reed onze gids gelijk langzamer. Het was een geweldige tour! Zeker een aanrader.
Geef in het laatste veld de verdeling aan
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden. (Voor de voorwaarden zie Contact > Algemene Voorwaarden)