Dolfijnen/Plantage Tour

Aanrader!

Tijdens deze tour ben je een hele dag weg: lekker wandelen en cultuur snuiven over een plantage, varen op de Suriname Rivier, en heerlijk uitwaaien op het strand genietend van de ondergaande zon aan de horizon! – Dolfijnen spotten (100% GARANTIE!) – Bezoek aan plantage Rust en Werk – Kaaiman vasthouden – Strandwandeling Braamspunt (Enige stuk zandstrand aan zee in Suriname) Deze tour vertrekt om 13:00 uur vanaf de steiger van Leonsberg, de opstap plaats voor vaartochten te Paramaribo noord. Omstreeks 19:00 uur ben je weer aan wal.

Vanaf 35,- per persoon

Elke dag mogelijk (Minimaal 4 personen)

Vertrek vanaf Leonsberg te Paramaribo noord (Eigen gelegenheid)

Commewijne

Bij deze tour dient u op eigen gelegenheid van- en naar Leonsberg te komen. Dit is gelegen te Paramaribo noord en de plek waar de boten kunnen aanmeren.
Vanaf hier varen we richting een nog actieve plantage waar u een rondleiding krijgt door een lokale bewoner die daar is opgegroeid. Er zal u veel verteld worden over de koloniale geschiedenis van Suriname met in het bijzonder de manier waarop de plantages gebruikt werden. Tijdens deze rondleiding is het ook mogelijk om een échte kaaiman vast te houden, kennis te maken met de landschildpad, zal u een verse kokosnoot nuttigen, en zal de rondleiding afgesloten worden met een vers bereide maaltijd.
Na dit bezoek is het tijd om dolfijnen te spotten! De gids zal u van alles vertellen over deze mooie wezens. Uiteraard mag u allerlei vragen stellen. Na de dolfijnen is het tijd voor een mooie strandwandeling en wellicht een frisse duik/pootje baden in de oceaan aan de andere kant van het strand van Braamspunt. Hier maken we een prachtige zonsondergang mee alvorens we onder het genot van een koud biertje terugvaren richting Leonsberg – Paramaribo.

INFORMATIE

– Comfortabele wandelschoenen/slippers/gympen
– Hoed/pet
– Poncho
– Zonnebrand
– Camera
– Eventueel waterdichte hoes voor je camera/telefoon

– Transport (Enkel boot; u dient op eigen gelegenheid van en naar Leonsberg te komen)
– Gids(en)
– Warme maaltijd
– Bijdrage natuurbehoud

– Snacks, fruit, water, fris, sap/limonade
– Activiteiten zoals genoemd in het programma

04 personen € 55,-
05 – 08 personen € 45,-
09 + personen (Max 12 personen per boot) € 35,-


Deze tarieven zijn op basis van minimaal 4 personen, (of wanneer u aan sluit bij een reeds vertrekkende tour)*. Wanneer u een ‘privé tour’ wilt van minder dan 4 personen kunt u contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.

  • Wij bieden 100% garantie op het spotten van dolfijnen. Geen dolfijnen gezien = 50% restitutie. Enkel van toepassing op tours die volledig in eigen beheer zijn. Wij kunnen geen garantie geven wanneer deze tour uitgevoerd wordt door een collega tour operator.
  • Life In #Su is begaan met de lokale bewoners van de plantage en doneert daarom bij iedere tour een gedeelte van de opbrengst aan lokale initiatieven. Zo hebben wij bijgedragen aan verzorging van zwerfdieren, de bouw van een school, en een medische kliniek. Extra donaties zijn altijd welkom en niet verplicht. Deze kunt u ter plekke persoonlijk doen.

DEZE TOUR GELIJK RESERVEREN?

Vul het formulier in!

Elke boeking zal ons team persoonlijk per mail bevestigen. Indien deze tour niet mogelijk is op gewenste datum, kijken wij gezamenlijk naar een andere mogelijkheid. Pas ná dat de gewenste tour(s) door ons bevestigd is/zijn, zal er een factuur worden verstuurd. De betalingstermijn(en) staan op de factuur vermeld.

CONTACT

+597 8874023 // +316 37370281

info@lifeinsu.nl

Afspraken mogelijk na overleg. Wij komen graag bij u langs!

Geef in het laatste veld de verdeling aan
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden. (Voor de voorwaarden zie Contact > Algemene Voorwaarden)