ATV/Zipline Experience

VLIEG DOOR DE BOOMTOPPEN EN CROSS OP EEN ATV DOOR OUDE BAUXIETMIJNEN EN GROTE PLASSEN. VOOR ECHTE DARE DEVILS!

Gelegen in het district Para, op ongeveer een uur rijden, ligt het recreatie oord Parabello. Dit recreatie oord zal tijdens deze dag tour de uitvalsbasis zijn. Een dag vol adrenaline, actie, avontuur, en snelheid! Uiteraard is er ook voldoende tijd om bij te komen en lekker te relaxen in een hangmat, of in het verkoelende water!

Deze dag tour is één van onze populairste tours! Ervaar het zelf! 

90,- per persoon

Elke dag mogelijk (Minimaal 3 personen)

Ongeveer 1 uur per auto/bus

PARABELLO ( DISTRICT PARA)

Wanneer we aankomen wordt er een kleine training gegeven hoe je op de ATV moet rijden en aan welke regels zich een ieder moet houden. Veiligheid staat immers voorop. En dan gaan wij het witte mulle zand in, lekker crossen in de natuur richting de oude Suralco mijnen over het bauxiet. We komt langs kreekjes en omgevallen bomen, je gaat langs en door struiken. Er is tijd om nog even te ontspannen en mogelijk te zwemmen bij een kreekje in de buurt en natuurlijk op Parabello.. Rond 12.00 uur (Of later, in overleg) is er een lunch. Na de lunch is het tijd voor de langste kabelbaan van Suriname! Van plateau naar plateau zoef je door de boom toppen met als hoogtepunt de laatste 3 stukken waarbij je dwars over het water vliegt! Adrenaline rush gegarandeerd! Uiteraard is er daarna nog voldoende tijd om te hangmatteren, zonnebaden, of zwemmen. Rond 17:00 uiur vertrek je weer richting Paramaribo.

INFORMATIE

– Bad/handdoek
– Zwemkleding
– Kleren die vies mogen worden (Extra set schone kleding)
– Dichte schoenen verplicht!
– Zwemkleding
– Lange broek
– Anti-muggen lotion
– Hoed/pet
– Zonnebrand

– Transport
– Gids(en)
– Lunch
– Snacks, fruit, water, fris, sap/limonade
– Lokale activiteiten zoals genoemd in het programma

Quad/ATV + Zipline €90,-
Quad/ATV €80,-

Het is mogelijk om een 2-daagse variant te kiezen voor deze tour. Neem hiervoor contact met ons op. 

  • Maximaal lichaams gewicht voor de zipline bedraagt 90 kilogram. Deelname aan deze tour vanaf 14 jaar.
  • Rijbewijs niet vereist. Vantevoren ondertekent u een eigen-risico formulier/waiver.
  • Vertrek is altijd om 08:30 uur vanuit het centrum van Paramaribo, omgeving Hotel Torarica. Tenzij anders aangegeven ten tijde van uw boeking.
  • Zonder dichte schoenen kunt u geweigerd worden deel te nemen aan de activiteiten. In dit geval is restitutie niet mogelijk. Eveneens kunt u geweigerd worden deel te nemen indien u (nog) onder invloed bent van drank of andere middelen. Wees ervan bewust dat u onder andere een voertuig zal besturen in groepsverband waarbij veiligheid voorop staat.
  • Indien ter beschikking kunt u uw eigen hangmat meenemen. Deze kunt u ter plekken in een beschikbare hut ophangen om te relaxen.
  • Deze tour is bij uitstek geschikt om vast te leggen met een zogenaamde GoPro of soortgelijke ‘action cam’.
  • Onderweg naar deze bestemming kan er onderweg nog gestopt worden bij een supermarkt voor bijvoorbeeld alcoholische dranken, of andere dingen. Vraag dit tijdig aan uw gids.

DEZE TOUR GELIJK RESERVEREN?

VUL HET FORMULIER IN

Elke boeking zal ons team persoonlijk per mail bevestigen. Indien deze tour niet mogelijk is op gewenste datum, kijken wij gezamenlijk naar een andere mogelijkheid. Pas ná dat de gewenste tour(s) door ons bevestigd is/zijn, zal er een factuur worden verstuurd. De betalingstermijn(en) staan op de factuur vermeld.

CONTACT

+597 8874023 // +316 37370281

info@lifeinsu.nl

Afspraken mogelijk na overleg. Wij komen graag bij u langs!

Geef in het laatste veld de verdeling aan
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden. (Voor de voorwaarden zie Contact > Algemene Voorwaarden)