Busiwagi – Savanne Trail

134.00

Een dagtour vol spannende en avontuurlijke belevingen. Je maakt kennis met off-roading door zelf achter het stuur te zitten. Je komt voor diverse uitdagingen te staan, je geniet intens van alle ervaringen en aanschouwd de prachtige natuur.

 

Vaste vertrekdagen: maandag, donderdag, zaterdag. Andere vertrekdagen in overleg.

Description

Maaltijd/snacks inbegrepen
Prijs inclusief transport per boot
Inclusief gids
Rijbewijs vereist!
Souvenirs voor eigen rekening

Hou jij van avontuur, uitdaging, natuur, adrenaline, back to basic en ben je niet bang om vies te worden? Wil je Suriname op een manier ontdekken waarbij je de wind door je haren voelt, de vochtige lucht op je huid voelt en  je de geuren, kleuren en geluiden van de natuur kan ervaren? Dan zijn de avontuurlijke reizen van Busiwagi echt iets voor jou!

Life In #Su biedt in samenwerking met Busiwagi je de mogelijkheid om vanuit Paramaribo op sportieve wijze door de jungle te trekken. Door zelf achter het stuur te zitten van het 4×4 voertuig, ga je diverse hindernissen aan en bedenk je, samen met je reisgenoten en de gids, oplossingen voor de uitdagingen die de natuur je stelt tijdens deze avontuurlijke reizen. Door de uitstraling lijkt het een misschien een ‘mannending’. Alles behalve dat, door de afwisseling in het programma is het ook zeker geschikt voor vrouwen. Buiten 4×4 rijden komen prachtige boottochten en indrukwekkende kano- en wandeltochten aan bod. Die diversiteit maakt deze tour helemaal compleet!
Voor de 4×4 tours dienen de bestuurders minimaal 18 jaar oud te zijn en in het bezit te zijn van een geldig (internationaal) rijbewijs. Heb je nog niet veel rijervaring? Geen probleem, de gids legt je de basisvaardigheden voor het terreinrijden uit met de daarbij behorende veiligheidsinstructies zodat je vertrouwd raakt met het voertuig en het avontuur dat je te wachten staat. Let op: men rijd links in Suriname. De 15-daagse rondreis vereist enige sportieve achtergrond. De kanotocht is een stevige tocht. Je vaart langs de prachtige natuur maar gelukkig met een steuntje in de rug, je vaart met de stroomrichting mee.

Nadat wij jouw boeking hebben ontvangen, ontvang je van ons per email een uitgebreid pakket ter voorbereiding op deze tour. Dit pakket bevat de uitgebreide survival paklijst, de algemene voorwaarden die extra van toepassing zijn op deze tour, en de wederzijdse vrijwaring van aansprakelijkheid.

Programma

Dag 1

Paramaribo - Savanne Gebied

Om 07:00u word je opgehaald vanaf je verblijfslocatie. Net buiten de drukte van het Surinaams verkeer maak je kennis met de 4×4 voertuigen, reisgenoten en de gids. De basisvaardigheden voor het terreinrijden en de veiligheidsinstructies worden aan je uitgelegd zodat je vertrouwd raakt met het avontuur dat je te wachten staat. Na een korte pauze ga je samen met je reisgenoten en gids op pad. Binnen een uur bevind je je in de savanne. De savanne geeft veel uitdagingen zoals grote waterplassen, heuvels en diepe kuilen waarmee je de vaardigheden van het off road rijden kunt uitproberen. Na de lunch vertrek je via ‘the hole’ en ‘the swamp’ terug naar de vertreklocatie van de savanne trail. Om ca. 17:00u ben je weer terug bij je verblijf locatie. Geschatte kilometers: 90 km op onverharde wegen en 40 km op verharde wegen.

Paklijst:
– Bescherming tegen de zon; pet, zonnebril, zonnebrandcrème, e.a.
– Zwemkleding, handdoek
– Goede gebonden sandalen/ schoeisel
– Geldig (internationaal) rijbewijs
– Fototoestel (waterdicht hoesje is aan te bevelen)
– Voorgaand de tour kun je de inhoud van je tas in een waterdichte box van 20 liter overladen/ plaatsen

Meer weten over deze tour?

Contact Skype

lifeinsu

Phone

+597 7707985 // +316 37370281

Email

info@lifeinsu.nl

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Busiwagi – Savanne Trail”

Your email address will not be published. Required fields are marked *