Placeholder

Brownsberg

64.00

Tijdens een bezoek aan Brownsberg krijg je de kans te genieten van een adembenemend uitzicht over het stuwmeer, waarna je een bezoek brengt aan de Irene- en Leovallen.

Je rijdt vanuit Paramaribo via de J.F Kennedy Highway, richting Brownsberg. Tijdens de busrit krijg je een lekker ontbijt aangeboden, terwijl de gids vertelt over het bauxietbedrijf Suralco en de transmigratiedorpen. Eenmaal boven op de Brownsberg aangekomen, ga je naar het uitzichtpunt waar je foto’s kan maken van het adembenemende uitzicht over het stuwmeer.

Description

Je rijdt vanuit Paramaribo via de J.F Kennedy Highway, richting Brownsberg. Tijdens de busrit krijg je een lekker ontbijt aangeboden, terwijl de gids vertelt over het bauxietbedrijf Suralco en de transmigratiedorpen. Eenmaal boven op de Brownsberg aangekomen, ga je naar het uitzichtpunt waar je foto’s kan maken van het adembenemende uitzicht over het stuwmeer. Vervolgens maak je een wandeling op de berg, waarbij je kunt genieten van de prachtige flora en fauna die Suriname te bieden heeft.

De Brownsberg heeft een rijke historie met unieke planten en bomen, waarover de gids je alles zal vertellen. Tijdens de wandeling daal je af naar de zogenaamde Leo- en Irenevallen. Voor deze afdaling heb je redelijke wandelschoenen met profiel nodig! Het is niet mogelijk deze afdaling te lopen op slippers. Beneden krijg je de kans af te koelen onder de koude stroom van de watervallen. Na het bezoeken van beide watervallen en een rustpauze, begin je aan de beklimming van de berg terug naar het topje. Tijdens deze wandeling zal er gezorgd worden voor voldoende snacks en water om jouw honger en dorst te stillen. Boven aangekomen staat er een warme lunch voor je klaar en krijg je de mogelijkheid om te douchen of op te frissen. Na de lunch mag je nog even genieten van het uitzicht over het stuwmeer, voordat het vertrek terug naar Paramaribo ingezet zal worden.

Paklijst:

– Goede, stevige wandelschoenen voor de voettocht op Brownsberg. Dat mogen stevige gympen zijn, wel met profiel!

– Een kleinere rugzak voor de voettocht voor het meenemen van snacks/fruit/water die je van ons zult krijgen. De rest van de spullen die je niet nodig hebt kan in de bus blijven die op slot gaat

– Handdoek

– Zonnebrand crème

– Droge kleding mocht je met je kleding onder de watervallen gaan staan

– Zwemkleding (optioneel)

– Badslippers (In ieder geval een 2e paar droge schoenen of iets dergelijks)

– Camera + reserve batterij

Tour inclusief:

– Transport

– Gids/chauffeur/kok

– Entree Natuurparken/kosten natuurbehoud

– Maaltijden, snacks, fruit, non-alcoholische dranken

– Eventuele lokale activiteiten/wandeltochten/boottochten/dorps wandelingen/culturele avonden/workshops (Indien van toepassing). Tenzij anders vermeld.

– Eventuele aanschaf souvenirs zijn voor eigen rekening

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Brownsberg”

Your email address will not be published. Required fields are marked *