ATV + Zipline Adventure

90.00

Gelegen in het district Para ligt het recreatie oord Parabello. Dit recreatie oord zal tijdens deze dag tour jouw uitvalsbasis zijn.

Description

Gelegen in het district Para ligt het recreatie oord Parabello. Dit recreatie oord zal tijdens deze dag tour jouw uitvalsbasis zijn.

Wanneer we aankomen wordt er een kleine training gegeven hoe je op de ATV moet rijden en aan welke regels zich een ieder moet houden. Veiligheid staat immers voorop. En dan gaan wij het witte mulle zand in, lekker crossen in de natuur richting de oude Suralco mijnen over het bauxiet. We komt langs kreekjes en omgevallen bomen, je gaat langs en door struiken. Er is tijd om nog even te ontspannen en mogelijk te zwemmen bij een kreekje in de buurt en natuurlijk op Parabello.. Rond 12.00 uur (Of later, in overleg) is er een lunch. Na de lunch is het tijd voor de langste kabelbaan van Suriname! Van plateau naar plateau zoef je door de boom toppen met als hoogtepunt de laatste 3 stukken waarbij je dwars over het water vliegt! Adrenaline rush gegarandeerd! Uiteraard is er daarna nog voldoende tijd om te hangmatteren, zonnebaden, of zwemmen. Rond 17:00 uiur vertrek je weer richting Paramaribo.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ATV + Zipline Adventure”

Your email address will not be published. Required fields are marked *