Tours

Showing 1–16 of 36 results

 • 4-IN-1:
  Dolfijnen/Plantage/Kaaiman/Braamspunt

  30.00

  Tijdens deze tour ben je een hele dag weg: lekker wandelen en cultuur snuiven over een plantage, varen op de Suriname Rivier, en heerlijk uitwaaien op het strand genietend van de ondergaande zon aan de horizon!

 • ATV + Zipline Adventure

  90.00

  Gelegen in het district Para ligt het recreatie oord Parabello. Dit recreatie oord zal tijdens deze dag tour jouw uitvalsbasis zijn.

 • Save 10.00! Placeholder

  Avanavero
  4/5 Dagen

  275.00 265.00

  Avanavero ligt in het westen van Suriname. Dit gebied is uitermate geschikt voor de voor de echte avonturier. Een ruige tocht door een ongerept stuk oerwoud, naar èèn van de mooiste plekken in Suriname. Met een 4WD auto/bus rijden we door het mulle savanne zand via smalle boswegen en kreken naar onze eindbestemming. Onderweg kan de mogelijkheid bestaan dat wij omgevallen bomen moeten wegkappen!! Tijdens deze 4 daagse trektocht bezoeken we de Avanavero vallen waar we op zoek gaan naar oude rotstekeningen. Ook staat er een flinke jungle hike en een pittige berg beklimming op het programma.

  Prijs 5 dagen: €300,-

 • Save 5.00! Placeholder

  Birds Eye Flight – Paramaribo

  60.00 55.00

  Rondvlucht boven Paramaribo! Wil jij Paramaribo eens op je gemak van boven bekijken, onder begeleiding van een professionele piloot? Dat kan! De rondvlucht vindt plaats vanaf vliegveld Zorg & Hoop, Paramaribo.

 • Save 20.00! Placeholder

  Blanche Marie/Apoera
  3 Dagen

  235.00 215.00

  Gelegen in het ongerepte westen van Suriname, bevinden zich de prachtige Blanche Marie vallen. Met de vernieuwde accommodatie is het heerlijk vertoeven midden in de jungle. In dit gebied heb je het hele jaar door de grootste kans op het spotten van de wildste dieren met onze gespecialiseerde wildlife gids! Daarnaast is het verkoelende water van de sula’s (stroomversnellingen) bij uitstek geschikt om je alle stress van Paramaribo te doen vergeten! In het dorp Apoera maak je kennis met de traditionele eeuwen oude indianen cultuur!

 • Save 10.00! Placeholder

  Blanche Marie/Apoera
  4 Dagen

  275.00 265.00

  Gelegen in het ongerepte westen van Suriname, bevinden zich de prachtige Blanche Marie vallen. Met de vernieuwde accommodatie is het heerlijk vertoeven midden in de jungle. In dit gebied heb je het hele jaar door de grootste kans op het spotten van de wildste dieren met onze gespecialiseerde wildlife gids! Daarnaast is het verkoelende water van de sula’s (stroomversnellingen) bij uitstek geschikt om je alle stress van Paramaribo te doen vergeten! In het dorp Apoera maak je kennis met de traditionele eeuwen oude indianen cultuur!

   

 • Placeholder

  Brownsberg

  64.00

  Tijdens een bezoek aan Brownsberg krijg je de kans te genieten van een adembenemend uitzicht over het stuwmeer, waarna je een bezoek brengt aan de Irene- en Leovallen.

  Je rijdt vanuit Paramaribo via de J.F Kennedy Highway, richting Brownsberg. Tijdens de busrit krijg je een lekker ontbijt aangeboden, terwijl de gids vertelt over het bauxietbedrijf Suralco en de transmigratiedorpen. Eenmaal boven op de Brownsberg aangekomen, ga je naar het uitzichtpunt waar je foto’s kan maken van het adembenemende uitzicht over het stuwmeer.

 • Save 10.00!

  Brownsberg/Ston Island
  2 Dagen

  145.00 135.00

  Tijdens deze tour krijg je de kans te genieten van een adembenemend uitzicht vanaf Brownsberg, breng je een bezoek aan de Irene- en Leovallen, beleef je een gezellige avond op Ston Island, waar je genietend wakker wordt in je hangmat met een prachtig uitzicht over het stuwmeer en de zonsopgang, met als afsluiting een boottocht over en enkele activiteiten aan het stuwmeer zoals het vissen op piranha’s en zwemmen.

   

  Studentenprijs: €95,-

 • Busiwagi – Savanne Trail

  134.00

  Een dagtour vol spannende en avontuurlijke belevingen. Je maakt kennis met off-roading door zelf achter het stuur te zitten. Je komt voor diverse uitdagingen te staan, je geniet intens van alle ervaringen en aanschouwd de prachtige natuur.

   

  Vaste vertrekdagen: maandag, donderdag, zaterdag. Andere vertrekdagen in overleg.

 • Placeholder

  Busiwagi – Blanche Marie Trail
  4 Dagen

  549.00

  Je gaat Suriname beleven op een indrukwekkende en onvoorstelbare wijze. Je gaat zelf hindernissen aan met het 4×4 voertuig, rijd in het maanlicht, slaapt in een hangmat, doucht onder een waterval, overleeft in de jungle, alle facetten van een geweldig avontuur komen aan bod. Met alle indrukken, de ervaring en beleving in de ongerepte natuur, kom je thuis met de prachtigste verhalen.

  Vast vertrekdagen: maandag en zaterdag. Andere dagen in overleg.

 • Placeholder

  Busiwagi – Cordon Trail
  2 Dagen

  287.00

  De tour zit vol avontuur en uitdaging. Je gaat zelf diverse hindernissen aan met het 4×4 voertuig en komt op prachtige plekken waar bijna niemand komt. Je overnacht in een hangmat en gaat hiermee even ‘back to basic’. Jong of oud, man of vrouw, door de verschillende aspecten in het programma is deze tour geschikt voor ieder die op een avontuurlijke wijze Suriname wil ontdekken. Geschatte kilometers: 160 km op onverharde wegen en 50 km op verharde wegen.

  Vast vertrekdagen: maandag en zaterdag. Andere dagen in overleg.

 • Save 5.00! Placeholder

  Culturele Markten + Paramaribo Zoo!

  50.00 45.00

  Neem een kijkje in het leven van de Surinaamse multiculturele samenleving.

  Een typisch Surinaamse hobby die u zult bezoeken tijdens deze dag trip, zijn de bekende zangvogelwedstrijden.

  Ook zullen er verschillende markten worden bezocht:

  – Chinese markt

  – Javaanse markt

  – Vlooienmarkt

  – Orchideeën markt

  Ter afsluiting staat er een bezoek aan de Paramaribo Zoo op het programma.

  Deze tour vertrekt enkel op zondag!

 • Save 5.00!

  Danpaati River Lodge

  345.00 340.00

  Op zoek naar een droombestemming? Dan is Danpaati River Lodge, gelegen op het eiland  ‘Dan’ ver weg in het diepe binnenland aan de Boven Suriname Rivier, de juiste keuze!

  Zie, voel, proef, hoor, en beleef de binnenlandse culturen in een prachtige omgeving voorzien van alle luxe. Zowel lokale culinaire hoogstandjes als aparte lokale traditionele kunstwerken zullen u doen verbazen. Vanaf prijs: €340,- (3 Dagen, standaard cabin)

  Kijk in de tour omschrijving hieronder voor meer informatie over deze bestemming.

 • Placeholder

  Frans Guyana

  85.00

  Vanuit Paramaribo vertrekken we in alle vroegte naar Albina: de Surinaamse grensplaats tussen Suriname en Frans Guyana. Deze busreis duurt ongeveer 3 uren inclusief verschillende tussenstops. Vanuit Albina vertrekken we per korjaal naar het buurtland Frans- Guyana, St. Laurent du Maroni. Vanaf 1852 werden de eerste 6000 gevangenen van Frankrijk verscheept naar Frans Guyana om hun straf uit te zitten in de lokale gevangenis, waaronder ook de bekende gevangene Papillon. Deze gevangenis werd gebruikt tot 1946 en is nu in gebruik als museum, waar dagelijks rondleidingen worden verzorgd.

  Deze tour vertrekt alleen op woensdag en zaterdag.

 • Fredberg

  235.00 TIP!

  De bestemming voor avonturiers, levensgenieters, natuurliefhebbers en reizigers die graag oog in oog staan met dieren. We nemen je mee naar een plek die we hebben herontdekt, waar je de absolute schoonheid van Suriname zal ervaren. Je wandelt door het ongerepte oerwoud en slaapt op de top van de berg. Beleef de magie van de Fredberg!

 • Save 15.00! Placeholder

  Galibi & Frans Guyana
  2 Dagen

  115.00 100.00

  Bezoek het prachtige Galibi en ga even naar Europa tijdens je bezoek aan Frans Guyana! Uiteraard staat Galibi bekend om het leg strand van de zeeschildpadden vanaf februari t/m augustus!

  Vertrek: dagelijks om 08:30 uur vanuit het centrum van Paramaribo

  100% Vertrek vanaf 3 personen op jouw eigen datum!