TOURS

OVERZICHT VAN AL ONZE TOURS

Suriname is voor ongeveer 93% bedekt met tropisch regenwoud. Omgerekend is dat ruim 150.000 vierkante kilometer! In dit immense Surinaamse regenwoud is er van alles te beleven: van adrenaline verhogende ziplines door hoge bomen, tot uren varen en wandelen op de langste rivieren en mooiste paden van het land tot dat je ver weg bent van de bewoonde wereld zonder internet en elektriciteit. Het is belangrijk dat deze reizen op een veilige, georganiseerde, en vertrouwde manier gebeuren. Volledig verzorgd, alles vooraf betaald en geregeld, met een reisprogramma wat in overleg is afgesproken, zorgen ervoor dat u enkel hoeft en kunt genieten wij én Suriname u te bieden hebben!

Life In #Su is dé partij voor allerlei soorten tours door heel Suriname. Wij voeren deze meestal volledig zelf uit, in eigen beheer. Het kan ook zo zijn dat wij een of meerdere boekingen bundelen met collega’s waardoor uw reis alsnog het minimaal aantal deelnemers behaalt om te vertrekken. Alle partijen waarmee wij samenwerken zijn uitvoerig gescreend en bieden de hoogste kwaliteit reizen zoals u dat mag verwachten.

Dag tours

Verschillende dag tours in en rondom Paramaribo

Pakketreizen

Kies uit onze kant en klare reispakketten. Wij adviseren u graag!

Meerdaagse tours

Tours met 1 of meerdere overnachtingen

Reizen op maat

Op basis van uw wensen een op maat gemaakte reis. Privé of als groep. Wij adviseren u graag!

Dag tours
Dit zijn alle tours/excursies van maximaal een hele dag, zonder overnachting. Hier vallen ook de avond tours onder.

Meerdaagse tours
Dit zijn alle tours met 1 of meerdere overnachtingen, ongeacht de afstand vanaf Paramaribo.

Pakketreizen
Dit zijn volledige reispakketten met voor ieder wat wils. Wij bieden verschillende pakketten voor ieder budget die elk verschillen van invulling.

Reizen op maat
Zoals de naam het al zegt, zijn dit reizen die exclusief op maat worden ontworpen op basis van uw wensen en voorwaarden. Misschien heeft u ergens over gelezen, bent u nieuwsgierig naar bepaalde bestemmingen, of wilt u weten hoe het is om ‘back-to-basic’ (Of juist alléén maar luxe) in de jungle te overnachten. Het kan allemaal. Hoe meer informatie u ons geeft, hoe beter wij die unieke reis voor u kunnen samenstellen.

Voor een overzicht van onze gegarandeerd(*) vertrekkende tours deze periode, kijkt u op ons tourschema. Staat uw voorkeur er niet bij? Geen nood! Neem contact met ons op en wij kijken gelijk naar de mogelijkheden om uw gewenste tour in te plannen.

DIRECT EEN TOUR RESERVEREN?

VUL HET FORMULIER IN!

Elke boeking zal ons team persoonlijk per mail bevestigen. Indien deze tour niet mogelijk is op gewenste datum, kijken wij gezamenlijk naar een andere mogelijkheid. Pas ná dat de gewenste tour(s) door ons bevestigd is/zijn, zal er een factuur worden verstuurd. De betalingstermijn(en) staan altijd op de factuur en in de mail vermeld.

CONTACT

+597 8874023 // +316 37370281

info@lifeinsu.nl

Afspraken mogelijk na overleg. Wij komen graag bij u langs!

jan2n2
jan2n2
20/02/2020
Het team van Life in #Su is heel behulpzaam en denkt goed mee. Van ons wensenlijstje wisten zij een prachtige vakantie samen te stellen. En toen door een ongeluk het tijdelijk niet zo goed ging met met een van ons, belden ze regelmatig en kwam de eigenaar zelfs een aantal malen langs. Ik kan iedereen Life in #Su aanbevelen.
Bastiaan v
Bastiaan v
19/02/2020
Prachtige trip naar naar Voltzberg en Raleighvallen onder goede begeleiding. Tot in de puntjes verzorgd door de organisatie (reis, catering, animatie, beklimmen Voltzberg en bezoek Raleighvallen). Als je echt iets avontuurlijks wilt doen en je wilt iets zien van Suriname dan is deze trip een echte aanrader.
aheesakkers
aheesakkers
19/02/2020
Life in #Su hecht duidelijk aan prettig contact, houdt de vinger aan de pols tijdens de reis, denkt mee.
Hannacuperus
Hannacuperus
12/10/2019
Gisteren zijn we via life in su op safari tour geweest. Dit was echt nog leuker, interessanter en leerzamer dan we hadden bedacht. De gids was ontzettend kundig, hij heeft ons ontzettend veel geleerd over de flora en fauna van Suriname. De gids had bovendien veel oog voor zn gasten en dat merkte je aan alles. Deze tour is zeker een aanrader en een mooie combinatie tussen avontuur (scheuren over de savanne en door de jungle) en natuur en kennisoverdracht!!
brytje
brytje
12/10/2019
Samen met lifeinsu gekeken naar de beste optie na dat onze tour (bij een andere organisatie) niet meer door ging! Hier hebben de gidsen verstand van de jungle, hun tour maar hebben ze vooral oog voor jou. Wanneer we onze camera pakte stopte/of reed onze gids gelijk langzamer. Het was een geweldige tour! Zeker een aanrader.
Geef in het laatste veld de verdeling aan
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden. (Voor de voorwaarden zie Contact > Algemene Voorwaarden)