Algemene Voorwaarden

Boekingsvoorwaarden

Bij elke boeking die jij doet bij Life In #Su, ga je automatisch akkoord met de volgende voorwaarden:

01. Deze boekingsvoorwaarden zijn van toepassing op alle boekingen bij Life In #Su.

02. Alle reizen zijn onder voorbehoud van het aantal beschikbare plekken en mogelijke wijzigingen in tarieven. Mogelijke wijzigingen vinden echter plaats voor betaling, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

03. Life In #Su is niet aansprakelijk voor de gevolgen die voortvloeien uit materiaal verstrekt door derden alsook niet nagekomen reis- en ongevallen verzekering.

04. Na het online boeken en betalen (of via email/contant), ontvang je per mail een persoonlijke paklijst en bevestiging van
Life In #Su.

05. Na ontvangst van de bevestiging dien je het totaal bedrag uiterlijk 7 dagen voor vertrek te voldoen. In geval van een last minute boeking (vertrek binnen 3 dagen op het moment van boeking) dien je het totale bedrag na ontvangst van bevestiging per direct te voldoen.

06. Het genoemde aantal dagen is inclusief de dagen waarop er van – en naar de bestemming gereisd word.

07. Het hebben verkregen van de nodige inentingen en vaccinaties zijn de volledige verantwoordelijkheid van de deelnemers aan de tours en reizen. Life In #Su is niet verantwoordelijk voor het ontbreken hiervan of de gevolgen van deze gebreken voor de deelnemers.

08. De deelnemer aan een tour of reis kan Life In #Su niet aansprakelijk stellen voor eventuele schade of ziekte ten gevolge van beperkte transportfaciliteiten, communicatiemiddelen, en medische hulp. In het binnenland van Suriname ontbreekt het vaak aan deze faciliteiten waarop Life In #Su geen invloed heeft.

09. De deelnemer aan een tour of reis is zelf verantwoordelijk voor het hebben van een geschikte reis-, ongevallen-, en annuleringsverzekering.

10. Life In #Su behoudt ten allen tijde het recht om elke reis te annuleren/ tour programma aan te passen, wanneer Life In #Su (of de uitvoerende partner voor betreffende tour of reis van Life In #Su) dit nodig acht. Dat kan in situaties van overmacht, of vanwege veiligheidsredenen. In samenspraak met de deelnemer(s) zal er dan een passende oplossing gezocht worden.

Annuleringsvoorwaarden

Het is mogelijk om jouw boeking bij Life In #Su te annuleren. Daar zijn echter altijd kosten aan verbonden. Jij hebt ten alle tijde het recht om elke tour, reis, of vliegticktet te annuleren zonder opgaaf van redenen.

01. Bij annulering van een bevestigde tour of reis tot 10 dagen voor vertrek ontvang je slechts 50% retour van het betaalde bedrag. Als de annulering 7 dagen of korter voor de vertrekdatum (Niet meegerekend) plaats vind, zal er geen restitutie plaatsvinden en behoud Life In #Su het recht om het volledig betaalde bedrag te behouden.

02. Als jij recht hebt op restitutie volgens de hierboven beschreven voorwaarden, zal Life In #Su dezelfde betaalmethode hanteren om het bedrag uit te keren (tenzij anders overeengekomen) in maximaal 36 uur.

03. Restitutie bij het annuleren van betaalde en ontvangen vliegtickets is in geen geval mogelijk. Voor het wijzigen van je vliegticket, zoals bijvoorbeeld de datum, vliegklasse, en/of plaats van vertrek/bestemming, behoudt Life In #Su het recht je door te verwijzen naar de betreffende vliegmaatschappij. Life In #Su is niet aansprakelijk voor de kosten en/of verantwoordelijk voor welke wijziging dan ook in het vliegticket door derden en is derhalve niet meer verantwoordelijk voor de geldigheid van het ticket. Wijzigingen in het ticket en de daarbij behorende eventuele kosten zijn altijd voor de reiziger.

04. Voor groepsreizen/combinatiereizen/rondreizen/privé reizen/maat reizen dient 50% van de totale reissom 60 dagen voor aanvang voldaan te worden. De resterende 50% van de reissom dient 40 dagen voor aanvang voldaan te worden. Bij annulering van reizen binnen één der genoemde categorieën binnen 60 dagen voor aanvang, bent u 50% van de reissom verschuldigd. Bij annulering van reizen binnen één der genoemde categorieën binnen 30 dagen voor aanvang, bent u 100% van de reissom verschuldigd. Bij boekingen voor één der genoemde categorieën binnen 40 dagen voor aanvang, is restitutie bij annulering niet mogelijk en bent u de totale reissom verschuldigd zoals betaald.
In geval van overmacht wat resulteert in annulering zal er een verzekeringsverklaring worden opgesteld welke u kunt indienen bij uw (reis)verzekeraar ter bevordering van uw claim