Airport Transfer

Taxi | Vervoer | Bustransport | Airport transfer

Als het op vervoer aankomt, ben je bij Life In #Su aan het goede adres. Bij ons kan je niet alleen terecht voor het boeken van taxi’s, maar ook voor kleinere en grotere bussen van 6 tot wel 30 personen!

Life In #Su werkt samen met ervaren en gedreven chauffeurs die regelmatig door heel Suriname komen en dus de wegen perfect kennen! Onze chauffeurs zijn punctueel, betrouwbaar, en al onze bussen waarmee wij rijden zijn voorzien van air conditioning en zijn goed onderhouden met vaak ook nog eens een leuk muziekje! Veiligheid staat voorop en daarom dienen de aanwijzingen van de chauffeur ten allen tijde opgevold te worden.

Tevens verzorgen wij ook personenvervoer voor een lekker dagje weg met vrienden, ouders, of familie zoals Whitebeach, Blacka Watra, Overbridge, Brownsberg, Albina, Nickerie, etc. Bij ons is alles mogelijk! Wij zijn zeer flexibel en jij kan hierdoor jouw eigen tijden bepalen. In sommige gevallen blijft de bus met chauffeur op jullie wachten op locatie. Uiteraard kan je dan vertrekken wanneer jij wilt. Wil je onderweg een extra stop maken of omweg om toch dat ene monument of mooie plekje te bezoeken? Ook dat kan! Uiteraard onder voorbehoud en in overleg met de chauffeur. Wij stellen ons flexibel op en proberen zo veel mogelijk in jouw wensen tegemoet te komen.

Airport transfers

Uiteraard is het ook mogelijk om via Life In #Su jouw taxi te regelen tussen Paramaribo en de luchthaven Zanderij. Voor studenten/stagiaires hanteren wij speciale tarieven waardoor je al vanaf SRD 50,- per persoon* vanuit Paramaribo naar Zanderij wordt gebracht!
Er is niks leukers dan jouw eigen ouders, vrienden, en/of familie op te halen vanaf het vliegveld. Ook dat kan geregeld worden. Voor een klein extraatje halen we eerst jou op alvorens naar luchthaven Zanderij te rijden zodat jij jouw geliefden in de armen kunt sluiten.

Meer weten? Of een reservering plaatsen? Neem dan vandaag nog contact met ons op via onderstaand contactformulier en wij bevestigen jouw boeking zo spoedig mogelijk. Last-minute een taxi nodig? Neem dan direct telefonisch contact met ons op.

*Op deze prijs zijn onze voorwaarden van toepassing. Informeer hiernaar!